+31 (0)6 2444 9388

Responsive website Tennisvereniging V.L.T.C. Sobri
Omschrijving

Responsive website Tennisvereniging V.L.T.C. Sobri

Opdrachtgever
Tennisvereniging V.L.T.C. Sobri
Locatie
Voorburg, Nederland
Werkzaamheden

Web ontwikkeling: Nieuwe website op basis van Joomla 3.3 met Social Media integratie (Facebook), Leden inlog, nieuws interface, foto galerij.

Webdesign: Geheel nieuwe responsive template, gebaseeerd op Joomla 3.3.

Het proces

De voorburgse tennisvereniging V.L.T.C. Sobri heeft hilgie.com gevraagd een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen. De website moest een CMS hebben en goed te zien zijn op alle apparaten. Ook een afgeschermd deel voor de leden van de tennisclub en nieuwsberichten op de website waren wensen van deze klant.

Ook is er Social Media (Facebook) geïntegreerd in de website en is er een Facebook pagina aangemaakt.

Nadat de website in zijn geheel ontwikkeld was naar de wensen van V.T.C. Sobri hebben we 400 gebruikers opgevoerd als leden om het afgerschermde gedeelte van de website te kunnen benaderen.

 

Kijk ook eens naar andere websites ontwerpen van hilgie.com:
- Responsive website Decovitra Utiliteitsbouw
- Responsive website Flex427
- Responsive website Reytec Innovation Projects B.V.
- Webshop Burggraaf B.V.

Beoordeling klant

De keuze voor hilgie.com heeft VLTC Sobri een onderscheidende, goed te onderhouden en gunstig geprijsde website opgeleverd. De ontwikkeling van de website is in goed overleg verlopen waarbij bij iedere stap de verschillende opties doorlopen werden. Ook werd in het proces het logo onderhanden genomen, waardoor Sobri sinds 1931 weer een logo heeft om trots op te zijn. Alle bijkomende zaken (hosting, domeinregistratie) werden ook pro-actief opgepakt en verbeterd. Een erg prettige samenwerking!

Edwin de Lange, Penningmeester V.L.T.C Sobri

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten