+31 (0)6 2444 9388

Responsive website Flex427
Omschrijving

Responsive website Flex427

Opdrachtgever
Flex427
Locatie
Amsterdam
Werkzaamheden

Web ontwikkeling: De bestaande website is omgebouwd naar een responsive website. Er is een Engelse website toegevoegd.

Webdesign: De nodige aanpassingen zijn gedaan om de website nog beter over te laten komen bij bezoekers.

Vertaling: De gehele Nederlandse website is vertaald naar het Engels.

Het proces

De bestaande Wordpress website van Flex427 was een website die alleen geschikt was voor de PC. Ook was de website alleen in het Nederlands. Flex427 heeft hilgie.com gevraagd aanpassingen te maken zodat de website op alle apparaten goed te zien is. Vanwege het karakter van de onderneming, een evenementen, - en vergaderlocatie in hartje Amsterdam, was er ook de wens om een Engelse website beschikbaar te stellen. hilgie.com heeft beide taken succesvol uitgevoerd. De website is nu goed te bekijken op alle apparaten, er is een extra Engelstalige website bij gekomen en de Nederlandse tekst is vertaald. Flex427 heeft bewust gekozen voor hilgie.com omdat alle expertise in huis is om deze taken uit te kunnen voeren.

Het resultaat mag er zijn. De website heeft ook nog de nodige verfraaiingen gehad, waardoor er weer een frisse website staat die toekomstgericht is.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten