+31 (0)6 2444 9388

Responsive website AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf
Omschrijving

Responsive website AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf

Opdrachtgever
AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf
Locatie
Leiden, Nederland
Werkzaamheden

Web design: Nieuwe responsive template ontworpen voor Website

Web ontwikkeling: Niewe responsive website ontwikkeld met alle functionaliteit

Social Media: Facebook pagina aangemaakt en geïntegreerd in Website

Het proces

AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf, een nieuw opgestart bedrijf in Leiden, heeft het verzoek tot een nieuwe website bij hilgie.com neer gelegd. Op basis van het eerder door hilgie.com ontworpen logo is de huisstijl verder verwerkt in de website. De kleurstelling is duidelijk terug te vinden in de website.

Wij hebben een responsive template en website ontworpen en ontwikkeld. Een responsive website is een website die op verschillende soorten apparaten goed te zien is. Denk hierbij aan een Smartphone, een Tablet en een P.C. Een responsive website past zichzelf automatisch aan de schermresolutie.

Er is een 'beoordelings' plugin geintegreerd in de website. Op deze manier kunnen de klanten van AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf een beoordeling geven die op de website te zien is. Ook hebben we portfolio software ontworpen. Met de portfolio is AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf in staat om nieuw afgeronde projecten te laten zien aan de bezoekers van de website.

We hebben ook Social Media geïntegreerd in de website d.m.v. een facebook plugin op de website. Ook hebben wij de facebook pagina aangemaakt.

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten