+31 (0)6 2444 9388

Voor de Algemene Zwemvereniging Leidschendam heeft hilgie.com een volledig nieuwe website ontworpen. Op Basis van Joomla en volledig in de nieuwe huisstijl, ook ontworpen door hilgie.com
Omschrijving

Responsive webdesign Algemene Zwemvereniging Leidschendam (AZL)

Opdrachtgever
Algemene Zwemvereniging Leidschendam (AZL)
Locatie
Leidschendam, Nederland
Werkzaamheden

- Webdesign Joomla 3.4.x template
- Web ontwerp op Joomla CMS

Het proces

De Algemende Zwemvereniging Leidschendam was op zoek naar een partner voor alle vormen van communicatie. Voor zowel print als web kan hilgie.com de juiste oplossingen bieden. Nadat eerder al het nieuwe logo van AZL ontworpen was door hilgie.com, is nu ook de nieuwe website opgeleverd.

Het resultaat is een website waarvan bij het eerste bezoek het zwemaspect zeer herkenbaar is. Er zijn vele extra softwaremodules gebruikt en er is software ontwikkeld om de agenda op de homepage goed weer te geven (wanneer is er zwemles?).

Kijk ook eens naar andere webdesign ontwerpen van hilgie.com:
Responsive Webdesign DuNa Vastgoedbeheer
- Responsive website Tekst Compleet
- Responsive website Stichting Maaltijd voor een kind
- Responsive website Rijschool Carla Hagens (Autorijschool)
- Responsive website Avé Stucadoors

Beoordeling klant

Onze zwemvereniging heeft ongeveer 700 leden en wij hadden behoefte aan een nieuwe website. hilgie.com heeft ons op een gestructureerde manier aan een leuke, passende website geholpen. Na een uitgebreide inventarisatie van onze wensen werd er eerst een voorbeeld gemaakt in een aparte ontwikkelomgeving zodat wij als bestuur konden zien hoe het zou worden en input konden geven. Nu hebben wij een prima website die voor een zeer schappelijke prijs ook nog eens up-to-date wordt onderhouden, zodat we weinig omkijken hebben naar het technische deel en ons bezig kunnen houden met de inhoud. Wij bedanken hilgie.com hiervoor en tevens ook voor het restylen van ons logo!!

Marlon van Delden, Algemene Zwemvereniging Leidschendam

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten