+31 (0)6 2444 9388

Logo Buurman & Buurman Meubels
Omschrijving

Logo Buurman & Buurman Meubels

Opdrachtgever
Buurman & Buurman Meubels
Locatie
Winsum, Nederland
Werkzaamheden

Grafisch ontwerp: Logo ontwerp voor Buurman & Buurman Meubels

Het proces

Het nieuw op de starten bedrijf Buurman & Buurman Meubels heeft hilgie.com gevraagd het nieuwe logo te ontwerpen. Buurman & Buurman specialiseert zich op het maken van houten meubels (steigerhout, douglashout) en opknappen van oude meubels (restylen). Deze klant had een duidelijk uitgangspunt voor het logo, te weten: Duidelijk, stijlvol, overzichtelijk, strak en warm. Niet te druk met als kleurvoorkeuren blauw/groen.

Onze ontwerpers hebben hebben, buiten dat wat de klant vraagt, ook eigen ontwerpen gemaakt. Op deze manier hebben we de klant er van weten te overtuigen dat een andere kleuren (bruin tinten) ook heel mooi kunnen passen in het logo. De klant heeft uiteindelijk ook gekozen voor bruintinten in het logo.

Dit process is samen met de klant tot stand gekomen en het resultaat is een duidelijk herkenbaar logo.

Kijk ook eens naar andere logo ontwerpen van hilgie.com:
- Logo Aaldering Dienstverlening
- Logo Timmerbedrijf H. Hardeman
- Logo T Hagenbouw

Beoordeling klant

Bedankt voor de fijne samenwerking. We zijn tevreden over het eindresultaat. De prijs/kwaliteit verhouding vonden we erg goed. Daarbij was er een duidelijke communicatie. De snelle reacties en aanleveren van de schetsen ervaren wij als zeer prettig.

Erwin Venema, Buurman & Buurman Meubels

Snel een offerte ontvangen?

Vul onderstaand formulier in en wij zullen binnen 24 uur (werkdagen) contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken of indien mogelijk een prijs te geven.

Laatste projecten