+31 (0)6 2444 9388

Waarom nog brochures, folders of flyers laten ontwerpen?

Waarom nog brochures, folders of flyers laten ontwerpen? Bij hilgie.com betaalbaar brochure, folder en flyer ontwerp.

7 mei 2015 - In een wereld waar we meer en meer digitaal doen en steeds minder printen lijkt het er op dat folder en flyers niet meer nodig zijn. Niets is minder waar. Er zijn verscheidene redenen waarom brochures, folders en flyers zeer belangrijk zijn.

Wij, mensen, zijn niet altijd online. We kunnen niet altijd online zijn en we willen niet altijd online zijn. Steeds meer mensen beginnen een krant opnieuw te waarderen. Even niet een website met allemaal banners en flitsende beelden. Gewoon even rustig lezen. Ditzelfde gebeurt ook met brochures, folders en flyers. Deze kunnen gewoon even rustig gelezen worden als er tijd voor is. Niet zittend achter een PC Monitor of kijkend op je Smartphone. Nee gewoon relaxt op de bank of achter de keukentafel. Laatst nog vond ik een oud foldertje van de lokale Pizzeria. Hier stonden nog Halloween acties op. Niet dat ik toen een pizza besteld hebt, maar ik heb nu wel weer hun folder onder ogen, met hun telefoon nummer en de verwijzing naar hun website. Dus zelfs als ik niet online ben, kom ik toch de naam van dit restaurant tegen. Zomaar, onbedoelde reclame voor de Pizzeria. Zo werkt het ook met de brochure, folder of flyer van uw bedrijf.

Als we naar een eerste ontmoeting gaan, misschien wel die droomklant, waar we die grote opdracht van krijgen. Wat is er dan mooier om een goede eerste indruk te maken met een mooie brochure? Een eerste indruk maken in onbetaalbaar, en een goede en mooie brochure, folder of flyer helpt hier enorm bij. Er is meteen iets tastbaars en zal zeker in het begin nog op de tafel blijven liggen van deze potentiele klant. Wederom gratis reclame en toch dat streepje voor op andere gegadigden voor die mooie opdracht.

Natuurlijk is een website prioriteit nummer één. Maar als je echt die extra stap wilt maken en succesvol wilt zijn dan is een brochure, folder of flyer onmisbaar. Tegenwoordig zijn de kosten voor het afdrukken ook zo laag, dat de totale kosten van een folder of flyer ook vele malen lager zijn als 10 jaar geleden.

Interesse in het laten ontwerpen van een brochure, folder of flyer? Neem contact met ons op en we zullen graag alle mogelijkheden doornemen en vrijblijvend een offerte maken. Deze bedrijven gingen je al voor:
- A5 flyers Rijschool Carla Hagens
- Brochures en Flyers Janssen Prefabbouw
- Flyers A.M. van Dop Vermogensbeheer Vastgoed

Over hilgie.com:
De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Bekijk ander nieuws van hilgie.com
- 3 redenen waarom uw website responsive moet zijn
Waarom een professioneel logo belangrijker is dan u denkt
Het 1ste kwartaal.....
- De Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn en hilgie.com slaan handen ineen

Laatste projecten