+31 (0)6 2444 9388

V.L.T.C. Sobri kiest hilgie.com voor nieuwe website

V.L.T.C. Sobri kiest hilgie.com voor nieuwe website

22 september 2014 - De Voorburgse Lawn Tennis Club VLTC Sobri heeft besloten om een nieuwe website te laten ontwerpen en ontwikkelen. De huidige website is verouderd en de gebruikte technieken achterhaald. VLTC Sobri heeft meerdere partijen gevraagd een bieding te doen voor de realisatie van de nieuwe website. Behalve een openbare website moet er ook nog een afgesloten deel van de website komen. Dit afgesloten deel is alleen voor de leden van VLTC Sobri toegankelijk. Het gebruik van de website moet voor zowel bezoekers als beheerders gemakkelijk zijn.

hilgie.com heeft ook een offerte afgegeven om, binnen de gestelde eisen, een totaal nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen. VLTC Sobri heeft uiteindelijk gekozen voor hilgie.com. De oplevering van de nieuwe website staat gepland voor eind 2014.

Over VLTC Sobri: De Voorburgse Lawn Tennis Club VLTC Sobri is op 26 augustus 1931 opgericht. VLTC Sobri speelt op tennispark Vreugd en Rust gelegen in het prachtige park Vreugd en Rust tegenover hotel/restaurant Savelberg aan het Oosteinde te Voorburg. Sobri is een gezellige tennisvereniging met ongeveer 430 leden. Sobri onderscheidt zich van veel andere tennisverenigingen door haar kleinschaligheid en hechte clubsfeer.

Over hilgie.com: De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Laatste projecten