+31 (0)6 2444 9388

Nieuwe website AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf

Nieuwe website AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf

26 augustus 2014 - AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf, een nieuw bedrijf gevestigd te Leiden, heeft hilgie.com gevraagd om haar nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen. Vanaf heden is de nieuwe website live. hilgie.com heeft een responsive website ontwikkeld, die op alle apparaten (Smartphone, Tablet, PC, etc.) goed te zien is. Eerder al heeft hilgie.com het nieuwe logo ontworpen voor AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf. Met de kleuren van het nieuwe logo heeft hilgie.com de nieuwe huisstijl verder vorm gegeven door deze kleuren terug te laten komen in de nieuwe website.

Het resultaat is een frisse website met een 'corporate' uitstraling. Het geheel komt professioneel over en laat duidelijk zien dat AZ Schilders- en Onderhoudsbedrijf een bedrijf is wat zich durft te profileren in deze zeer competatieve branch.

Bezoek dit succesverhaal direct in de portfolio omgeving of bekijk de gehele portfolio van hilgie.com voor andere succes verhalen.

Over hilgie.com: De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Laatste projecten