+31 (0)6 2444 9388

hilgie.com lanceert nieuwe website

hilgie.com lanceert nieuwe website

19 augustus 2014 - hilgie.com heeft haar nieuwe website gelanceert. De nieuwe website is volledig gericht op de toekomst. De nieuwe website is op alle apparaten nu goed te zien (PC, Tablet, Smart Phone Androis en iPhone) en past automatisch de resolutie aan aan het juiste apparaat.

Social media is nu nog verder ingericht in de nieuwe website, waardoor artikelen snel gedeeld kunnen worden door bezoekers van de website. Ook worden nieuwe artikelen op de website van hilgie.com snel en eenvoudig op alle social media platformen van hilgie.com gepubliseerd.

Met deze nieuwe website en de gebruikte technieken worden nieuwe en bestaande klanten nog beter op de hoogte gehouden van de nieuwe ontwikkelingen.

Over hilgie.com: De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Laatste projecten