+31 (0)6 2444 9388

De Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn en hilgie.com slaan handen ineen

de-stichting-tsjernobyl-kinderen-alphen-aan-den-rijn-en-hilgie-com-slaan-handen-ineen

8 januari 2015 - De Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn en hilgie.com gaan een samenwerkingsverband aan waarbij hilgie.com de online aanwezigheid van deze Stichting voor zijn rekening neemt. De huidige website van de Stichting wordt compleet vernieuwd. De sponsors van deze stichting krijgen een prominente plek op de website. Ook wordt er een compleet nieuw afgeschermd gedeelte gemaakt om de gastouders en de organisatie nog makkelijker met elkaar te laten komen.

Door middel van deze nieuwe website kan de Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn zich beter richten op het binnen halen van gelden om kinderen uit Wit-Rusland in Nederland een goede tijd te geven.

Over Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn:
Krachtens haar statuten heeft de Stichting Tsjernobyl Kinderen Alphen aan den Rijn als doel het opvangen en begeleiden van kinderen uit de door de Tsjernobyl-ramp getroffen gebieden en vergelijkbare rampgebieden voor bepaalde tijd, waarbij zij alle verdere handelingen kan verrichten die daarmee in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Zij doet dit met name teneinde een langdurig heilzaam effect op de gezondheid van deze kinderen te bewerkstelligen.
Bij het bovenstaande streeft de Stichting tevens naar een langdurige maatschappelijke en culturele uitwisseling tussen de gastgezinnen in Nederland en de besmette gebieden waar de kinderen vandaan komen.

Over hilgie.com:
De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Bekijk ander nieuws van hilgie.com
- 3 redenen waarom uw website responsive moet zijn
- Burggraaf B.V. van website naar webshop
- Decovitra gaat mobiel
- Waarom een professioneel logo belangrijker is dan u denkt

Laatste projecten