+31 (0)6 2444 9388

Blog

5 november 2014 - Waarom (veel) betalen voor een logo? Begin met Word en gebruik een mooi lettertype. Maak de eerste letter groter en dik gedrukt, zodat deze er mooi uitkomt. Gebruik veel kleuren, want een zwart-wit logo is saai. We zijn nu al op de helft, zeker niet slecht. Nu voegen we nog een plaatje toe. Gebruik hiervoor een leuk plaatje uit Clipart, dat drukt de kosten weer. Zo, uw nieuwe logo is klaar! En het koste u totaal niks. Het kan zo zijn dat u een glimlach krijgt van bovenstaand verhaal, maar veel kleine bedrijven hebben zo hun logo gemaakt.

Het laten maken van een logo is iets waar startende ondernemers tegen op kunnen kijken. Het opstarten van een bedrijf kost al genoeg, waarom dan ook nog een logo laten maken, terwijl je dit zelf kunt. Maar een niet goed ontworpen logo werkt alleen maar tegen u, waardoor het meer geld kost dan het laten maken van een logo. U gaat met uw zelf ontworpen logo naar de copyshop om visitekaartjes te laten drukken. Hier komt u erachter dat de copyshop geen word documenten accepteert. De copyshop kan natuurlijk uw logo omzetten naar het juiste formaat, maar wel tegen betaling. En als u nu een brochure wilt laten maken? Of briefpapier met uw logo erop? Ook deze bedrijven zullen uw logo omzetten in het juiste formaat (natuurlijk tegen extra kosten), maar gebruiken net weer andere kleuren en lettertypen. Zo eindigt u met verschillende logo's waarvoor uiteindelijk meer betaald is, om het logo elke keer in het juiste formaat om te zetten, dan u lief is.

Wat is een logo?
Een logo is de (illustratieve) afschildering van uw bedrijf. Het logo wordt in bijna alle communicatie naar uw klanten gebruikt. Een professioneel ontworpen logo wordt geassocieerd met uw bedrijf.

Dan komt natuurlijk de hamvraag: Wat is nu een goed logo? Het logo van Google koste € 0,-, Twitter betaalde € 12,- terwijl Pepsi € 800.000,- betaalde voor hun nieuwe logo. Een logo hoeft dus niet duur te zijn, maar er moet wel goed worden nagedacht over een logo. Een professioneel bedrijf dat logo's ontwerpt heeft de kennis in huis om een logo te maken die staat voor het bedrijf en een hoge attractieve waarde heeft die een goede eerste indruk achter laat.

De voordelen van een professioneel ontworpen logo
1. Een professioneel ontworpen logo onderscheidt u van uw competitie
2. Het logo wordt opgeleverd in de juiste formaten
3. Het ontwerp is goed

1. Een professioneel ontworpen logo onderscheidt u van uw competitie doordat er goed over is nagedacht. De kleur, het lettertype, het gebruikte plaatje, er zit een idee achter. Het maakt ook niet uit hoe het logo van uw branchegenoten eruit ziet, uw logo onderscheidt zich van de rest, waardoor consumenten u makkelijk herkennen.

2. Het logo wordt opgeleverd in de juiste formaten die u kunt gebruiken voor alle print en web zaken. Op uw website, op uw visitekaartjes, op uw briefpapier. Het logo zal er altijd hetzelfde uitzien, met dezelfde hoge kwaliteit, kleuren en lettertypen.

3. Het ontwerp is goed uitgevoerd. De lettertypen en gebruikte plaatjes zijn allemaal van hoge kwaliteit. Tijdens het ontwerpen wordt er rekening mee gehouden dat uw logo zowel klein als groot kan zijn. Er zal geen verlies van kwaliteit plaatsvinden.

Bij hilgie.com worden alle aspecten van professioneel logo ontwerp gebruikt. De logo's ontworpen door hilgie.com zijn van zeer hoge kwaliteit. En de kosten? Die hebben wij laag gehouden. Zodat ook een startende ondernemer bij ons een logo kan laten ontwerpen. Neem een kijkje in onze portfolio. Daar vindt u een greep uit onze opgeleverde logo's. Ook zult u zien dat onze klanten zeer tevreden zijn over de kwaliteit van het uiteindelijke product en de geboden service. Bent u geïnteresseerd in logo ontworpen door hilgie.com? Neem dan contact met ons op. Wij zullen vrijblijvend een offerte uitbrengen.


Misschien ook interessant om te lezen:
3 redenen waarom uw website responsive moet zijn

Over hilgie.com: De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

1 november 2014 - Decovitra, gespecialiseerd in kozijnoplossingen, heeft hilgie.com gevraagd de huidige websites om te bouwen zodat 
deze ook geschikt zijn voor mobiele telefoons en tablets. De eerste website van een drieluik is inmiddels online gezet. Decovitra Utiliteitsbouw is nu volledig vernieuwd. De bestaande Wordpress is gemigreerd naar Joomla, met een nieuwe responsive template.

Bezoek dit succesverhaal direct in de portfolio omgeving of bekijk de gehele portfolio van hilgie.com voor andere succes 
verhalen.

Over hilgie.com: De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media 
blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven 
van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door 
blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds 
met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Over Decovitra: Decovitra is de juiste partner op het gebied van kozijnoplossingen. Zowel voor de utiliteitsbouw als voor de woningbouw. Van kleinschalige woningrenovaties, tot omvangrijke nieuwbouwprojecten. Van ultramoderne vliesgevels tot oud Hollandse schuiframen. Decovitra levert de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Decovitra streeft naar een optimale tevredenheid bij haar klanten. Een eigen serviceafdeling in samenwerking met onze leveranciers staan dag en nacht voor u klaar.

4 november 2014 - Responsive wat? Responsive webdesign is een methode van website ontwikkeling waarbij de website zich automatisch aanpast aan de schermresolutie van het apparaat waarop de website bekeken wordt. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring en leesgemak van de website zonder hierbij kwaliteit in te moeten leveren.
In het verleden werden er aparte websites ontwikkeld voor verschillende apparaten. Met Responsive Web Design (RDW) is dit verleden tijd.

Hieronder de 3 redenen waarom een website absoluut responsive moet zijn:

1. Verkeer van mobiele websites neemt enorm toe.

Recent onderzoek (juli 2014) heeft aangetoond dat 32% van het verkeer naar websites af komt van Smartphones en 12% van tablets. Bezoekers die afkomstig zijn van een Smartphone of tablet en op een website komen die niet goed getoond kan worden op een Smartphone en Tablet zullen meteen of heel snel weer de website verlaten. Dit zijn gemiste kansen. Vooral kleine en middel grote bedrijven maken veel gebruik van Smartphones en tablets. Deze mensen hebben vaak niet de tijd om vast achter een bureau te zitten. Veel bezoekers zullen een website hoger waarderen als deze goed te zien is op een Smartphone of tablet.

2. Een responsive website scoort beter voor SEO.

Google en Bing laten responsive websites hoger in de zoekresultaten komen als de zoekopdracht afkomt van een Smartphone of tablet. Ook zijn responsive websites gemaakt om sneller te laden, omdat deze websites ook onderweg met een minder snelle internet verbinding snel geladen moeten zijn. Omdat een responsive website maar een URL heeft zullen alle zoekresultaten van uw website ook leiden naar hetzelfde webadres.

3. Responsive websites zijn toekomst gericht.

Omdat een responsive website zich aanpast aan de resolutie van het scherm zal de website ook in de toekomst goed te zien op nieuwe apparaten, waarvan de schermresolutie anders is als de standaard van vandaag. Denk hierbij aan Smart Tv’s, smart telefoons, Google glass etc. Dit scheelt ook weer kosten in de nabije toekomst om de website alsnog om te laten bouwen zodat deze ook weer goed te zien is op deze nieuwe apparaten.

Wij van hilgie.com zijn ons bewust van deze zwaarwegende punten. Alle websites die vanaf medio 2014 door hilgie.com ontwikkeld zijn zullen daarom ook automatisch responsive zijn, zonder extra kosten.
Neem een kijkje in onze portfolio, waar u al vele responsive websites kunt bewonderen. Indien u geïnteresseerd bent in een responsive website neem dan contact met ons op. Wij zullen met een passende offerte komen om ook van uw bestaande of nieuwe website een responsive website te maken.

Over hilgie.com: De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Laatste projecten