+31 (0)6 2444 9388

Burggraaf B.V. van website naar webshop

Burggraaf B.V. van website naar webshop

21 oktober 2014 - Burggraaf B.V., een begrip in Sierbestrating in midden Nederland, heeft hilgie.com gevraagd om de huidige website om te bouwen naar een webshop. Door de aard van deze bedrijfstak kunnen niet alle prijzen getoont worden in de webshop. Hierdoor is er gekozen om niet direct te kunnen bestellen, maar om een offerte op te vragen. Van sommige producten staan de prijzen wel op de website, van sommige niet. Hierdoor wordt er bij het uit checken een offerte verstuurd. Na het ontvangst van deze offerte neemt een medewerken van Burggraaf contact op met de klant om de offerte door te spreken en de beste prijs te bieden voor de gekozen producten.

Bezoek dit succesverhaal direct in de portfolio omgeving of bekijk de gehele portfolio van hilgie.com voor andere succes verhalen.

Over hilgie.com: De ontwikkelingen op het gebied van online verkoop, -marketing en -informatie gaan snel en social media blijft zich uitbreiden. Stilstand is achteruitgang. Daarom zorgen we bij hilgie.com steeds dat we op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, dat we weten wat er ‘hot’ is op het gebied van social media en dat we ons steeds door blijven ontwikkelen. We zorgen steeds voor nieuwe experts op het gebied van grafisch ontwerp om te zorgen dat we steeds met nieuwe ideeën komen en altijd met een frisse blik blijven kijken naar de wensen van de klant.

Over Burggraaf B.V.: Burggraaf sierbestrating en natuursteen is gespecialiseerd in o.a. sierbestrating, terrastegels, natuursteen tegels, natuursteen tuinmeubelen, bloembakken, steenstrips/ muur panelen/ wall panels en transport.

Laatste projecten